210
5 cocktail bars στην αυλή του Theory
Το Theory Bar & More προσκαλεί 5 cocktail bars της Ελλάδας που ξεχωρίζουν στην αυλή του
7 Ιουνίου 2017
210
ΑΘΗΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ #97: Mary Pickford
Την λένε Mary Pickford. Τα πολυβραβευμένα Baba au Rum bar και το Varoulko resto μας δίνουν ραντεβού με πανοραμική θέα το μικρολίμανο της Καστέλλας
1 Ιουνίου 2017
210
Η Αθήνα του fine drinking γιορτάζει για 10 νύχτες
4 ημέρες, 10 νύχτες και 32 μπαρ του ιστορικού κέντρου. Το Athens Fine Drinking παρουσιάζει στο Παλιό Χρηματιστήριο την Αθήνα της τεχνογνωσίας και των κοκτέιλ
6 Μαΐου 2017
ΚΟΣΜΟΣ
Δωρεάν ποτά στους Γάλλους ψηφοφόρους
Ένα μπαρ στη Γαλλία κερνάει όοσυς ψηφίσουν. Άλλοι προσφέρουν δωρεάν ταξί, ακόμα και χρήματα
25 Απριλίου 2017
ΖΗΝ
Τεκίλα και Τζιν, κάνουν καλό λέει
Γερά κόκαλα και μακροζωία; Ίσως τα νέα superfoods να βρίσκονται μέσα στα κοκτέιλ μου;
11 Νοεμβρίου 2016
210
Athens Rum Festival
[ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ] Το 1ο Φεστιβάλ για το Ρούμι στην Ελλάδα διοργανώνεται από το βραβευμένο Baba Au Rum
1 Νοεμβρίου 2016
210
Η Αθήνα και το Fine Drinking
Το Παλιό Χρηματιστήριο της Σοφοκλέους, 4 μέρες, 23 μπαρ του ιστορικού κέντρου και πολλές ιστορίες στα ποτήρια
27 Μαΐου 2016
ΖΗΝ
ΣΥΝΤΑΓΗ: Λικέρ μανταρίνι
Δροσερό, ελαφρύ, παντός καιρού, οικονομικό και κυρίως, έτοιμο την ίδια μέρα
6 Μαΐου 2016
210
ΑΘΗΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ #73: Rehab
Το μπαρ που μας κάνει αποτοξίνωση από την καθημερινότητα της πόλης -είναι το αδελφάκι του Drunk Sinatra
29 Μαρτίου 2016
ΖΗΝ
To Baba Au Rum πάει Θεσ/νίκη
Το αγαπημένο μπαρ των Αθηνών παίρνει τα κοκτέιλ του και σκάει ως Pop Up στη συμπρωτεύουσα
22 Μαρτίου 2016
210
The Clumsies Hotel Bar
7 διεθνή κορυφαία bar προσγειώνονται για 4 ώρες στο πρώτο Hotel Βar της Αθήνας
24 Φεβρουαρίου 2016
210
ΑΘΗΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ #69: Spirits
Τα 3 μπαρ της Αθήνας που διαθέτουν τις πιο μεγάλες και επιλεκτικές κάβες, ή αλλιώς η top αθηναϊκή «Spirits List»
30 Ιανουαρίου 2016
ΖΗΝ
Η πρώτη κλινική για hangover
Η κλινική που υπόσχεται να μας φροντίσει με ορούς και κοκτέιλ βιταμινών, σε περίπτωση που πιούμε κάτι παραπάνω
23 Δεκεμβρίου 2015
ΖΗΝ
ΣΥΝΤΑΓΗ: Λικέρ ρόδι σε 24 ώρες
Από την κατσαρόλα στο ποτήρι, μέσα σε μια μέρα
5 Δεκεμβρίου 2015