0
1
σχόλια
172
λέξεις
ΖΗΝ

Το αγαπημένο μπαρ των Αθηνών παίρνει τα κοκτέιλ του και σκάει ως Pop Up στη συμπρωτεύουσα

ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
22 Μαρτίου 2016
Tο Baba Au Rum, έχει βρεθεί εδώ και χρόνια στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου. Ο Θάνος Προυναρούς και η ομάδα του έχουν κάνει το κοκτέιλ τέχνη και κατασκευάζουν στο εργαστήριό τους ό,τι λικέρ, βερμούτ, bitter και σιρόπι ολοκληρώνει τη γεύση του κοκτέιλ που υπάρχει στο ποτήρι μας. Διαθέτουν ανάμεσα σε άλλα περισσότερες από 250 ετικέτες ρούμι -οι περισσότερες από τις οποίες δεν διανέμονται καν στην Ελλάδα. Τα μπαχάρια που συμπληρώνουν τα ποτά μας τα φέρνουν από τα μακρινά ταξίδια τους και τα βότανα από τον δικό τους τοπικό, βιολογικό παραγωγό.

Τώρα το Baba Au Rum ετοιμάζει τις μαγικές βαλίτσες του και εμφανίζεται ως Pop Up στην Θεσσαλονίκη. Πέντε ημέρες γεμάτες προσεκτικά επιμελημένα cocktails, πολύ ρούμι και εξωτικό street food περιμένουν από τις 5 έως τις 9 Απριλίου, πάνω από το μπαρ Piccadilly.


Info: Baba Au Rum, 5-9 Απριλίου, Συγγρού 3, πάνω από το μπαρ Piccadilly, Θεσσαλονίκη.


Διαβάστε επίσης: ΑΘΗΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ #58: Baba Au Rum

εμφάνιση σχολίων