0
1
σχόλια
124
λέξεις
ΖΗΝ
DOCTV.GR | UNSPLASH
8 Δεκεμβρίου 2022
ΥΛΙΚΑ: 4 τεμ. κοκκινογούλια από παντζάρι, ½ γλυκοπατάτα, 1 πράσο, 1 μεγάλο λευκό κρεμμύδι, 2 καρότα, ¼ ματσάκι σέλερι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, Ξύσμα από λεμόνι, Ξύσμα από πορτοκάλι, 2 κ.σ. γιαούρτι καρύδας, 8-10 τεμ. καρύδια, Πιπέρι, Τζίντζερ, Φρέσκο δυόσμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε τα παντζάρια και την γλυκοπατάτα μαζί με τα καρότα, το κρεμμύδι και το σέλερι. Προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το πιπέρι. Πολτοποιούμε τα λαχανικά μέσα στην κατσαρόλα με το ειδικό μηχάνημα και κάνουμε την σούπα μας βελουτέ. Σερβίρουμε σε 2 μπολ και γαρνίρουμε με 1 κ.σ. γιαούρτι καρύδας στην κάθε μία. Σπάμε πάνω από το γιαούρτι 4-5τεμ. φρέσκα καρύδια, τρίβουμε λίγο τζίντζερ, ξύσμα από λεμόνι και πορτοκάλι και γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκου δυόσμου.


Διαβάστε επίσης:
Κολοκυθόσουπα βελουτέ
Καλοκαιρινό ριζότο με κολοκυθοανθούς
Δροσερή σαλάτα με κριθαράκι, γαρίδες, πιπεριές, ντοματίνια
εμφάνιση σχολίων