Απέναντι ακριβώς από το αθηναϊκό πολυβραβευμένο cocktail bar Baba au Rum βρίσκεται πλέον το αδελφάκι του
Το διάσημο κοκτέιλ Mai Tai μεταμορφώνεται σε τάρτα και το Zombie γίνεται προφιτερόλ. Εκλεκτά κοκτέιλ μεταμορφώνονται σε γλυκά, στο νέο πολυμορφικό Ιn Love Again. Το νέο project του πολυταξιδεμένου και πολυβραβευμένου Θάνου Προυναρούς είναι ουσιαστικά ένα πολυμορφικό στέκι στο οποίο συνυπάρχουν ασυνήθιστα γλυκά εμπνευσμένα από δημοφιλή κοκτέιλ, εκλεκτές ποικιλίες καφέ, αλμυρές λιχουδιές και καταπράσινα φυτά. Έτσι στον πεζόδρομο της Κλειτίου έχει δημιουργηθεί ένας ξεχωριστός προορισμός που ζωντανεύει πλέον από νωρίς το πρωί με καφέ, σερβίρει brunch έως τις 19.00 ενώ τις βραδινές ώρες «αναμειγνύεται» γλυκά με τα cocktails του Baba ως ζαχαροπλαστείο και ανθοπωλείο φυτών εσωτερικού χώρου.ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ | ΦΩΤΟ: INSTAGRAM, IN LOVE AGAIN
22 Σεπτεμβρίου 2021
Σε συνεργασία με τον σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, δημιουργήθηκε ένας κατάλογος που καθρεφτίζει εν μέρει τα όσα συμβαίνουν πίσω από το μπαρ του Baba Au Rum, το οποίο καταλαμβάνει σταθερά μια θέση στη λίστα με τα 50 καλύτερα cocktail bars του κόσμου. Στον κατάλογο των γλυκών βρίσκουμε «κλασικά κοκτέιλ» όπως η Pina Colada σε μορφή τροπικού τσιζκέικ (κρέμα τυριού, καρύδα, καρπάτσιο ανανά και kaffir lime), το Mai Tai σε μορφή τάρτας (μπισκότο βανίλιας, κρέμα μοσχολέμονου, μαρέγκα με πικραμύγδαλο και αρώματα περγαμόντου), και φυσικά μπαμπάδες με ρούμι, σε διάφορες εκδοχές, όπως το Spicy Baba Dark Edition (αποτελεί το δημοφιλέστερο κοκτέιλ του Baba Au Rum) και πλέον κυκλοφορεί και ως μια σοκολατένια μους με τζίντζερ κονφί, γλάσο καφέ και κόκκινα μούρα.
Φεύγοντας, εκτός από γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, μπορούμε να ψωνίσουμε φρεσκοαλεσμένο καφέ εκλεκτών ποικιλιών, να αποκτήσουμε κάποιο από τα πολύχρωμα χειροποίητα σκεύη που σχεδίασε ο Κώστας Θεοχάρης ή ένα καταπράσινο νέο φίλο από τον κήπο του In Love Again, που ανανεώνεται διαρκώς.