Ένα premium εστιατόριο στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σ. Νιάρχος
Ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με εξαιρετικές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα και βιολογικά λαχανικά που θα καλλιεργούνται σε κτήμα ειδικά για τα πιάτα του, ετοιμάζεται προκειμένου να ανοίξει μέσα στο καλοκαίρι.DOCTV.GR
11 Ιουνίου 2021
Επικεφαλής της κουζίνας του Delta θα είναι ο Θάνος Φέσκος, από το βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin Geranium της Κοπεγχάγης και o Γιώργος Παπαζαχαρίας, επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης στο 3 αστέρων Maaemo αλλά και στο υποθαλάσσιο ρεστοράν Under, στη Νορβηγία.
Το Delta θα πλαισιώνεται από ένα νέο bar concept με παρουσία sommelier, διά χειρός Θάνου Προυναρούς, δημιουργού του Baba Au Rum, του αθηναϊκού μπαρ που συγκαταλέγεται στα καλύτερα του κόσμου σύμφωνα με το World's 50 Best Bars.