0
1
σχόλια
126
λέξεις
ΖΗΝ
Το λέμε και «το παγωτό του αθλητή». Φουλ βιταμίνες, όλη η γλύκα
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ | ΦΩΤΟ: PEXELS
20 Μαΐου 2020
Τα συστατικά του, είναι όλα ένα κι ένα για την διατροφή και την υγεία μας. Και από γεύση δεν του λείπει τίποτα. Μπανανο-σοκολατοπαγωτό, χωρίς τύψεις.

ΥΛΙΚΑ: 3 μπανάνες παγωμένες, 50 ml γάλα αμυγδάλου ή καρύδας ή αγελαδινό, 1 κουτ. σουπ. κακάο, 1 κουτ. σουπ. μέλι ή φυστικοβούτυρο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τις παγωμένες μπανάνες στο μπλέντερ. Αν δεν μπορούμε να τις κόψουμε, τις αφήνουμε για 2 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Χτυπάμε για λίγο ακόμα, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Τρώγεται αμέσως αλλά διατηρείται και στην κατάψυξη αν θέλουμε να γίνει πιο σφιχτό ή να φτιάξουμε είτε διπλή, είτε δεκαπλή δόση για να έχουμε καβάτζα.


Διαβάστε επίσης:
ΣΥΝΤΑΓΗ: Παγωτό καραμέλα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Εύκολα παγωτά με 2 υλικά
εμφάνιση σχολίων