Spondi Hommage – Φθινόπωρο. Η Σπονδή παρουσιάζει ένα ταξίδι γευσιγνωσίας σε ειδική τιμή
H Σπονδή είναι το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που βραβεύτηκε όχι με ένα αλλά με δύο αστέρια Michelin ενώ πολλά από τα φημισμένα πιάτα της θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής. Η κουζίνα της Σπονδής ακροβατεί ανάμεσα στις κουζίνες του κόσμου: γαλλικές βάσεις, μεσογειακά υλικά και εξωτικές λεπτομέρειες, συνυπάρχουν υπό τη δημιουργική έμπνευση του σεφ Άγγελου Λάντου.ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
20 Νοεμβρίου 2019
Το Spondi Hommage είναι ένας κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις, που θα οργανώνεται περιοδικά, με σκοπό να μας ταξιδέψει στο παρελθόν της Σπονδής, σε βραβευμένα και αγαπημένα πιάτα.
Αυτόν τον Νοέμβριο, το εμβληματικό εστιατόριο του Παγκρατίου μας δίνει τη δυνατότητα να γευθούμε τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα των 20 χρόνων του, σε ένα ειδικό μενού-αφιέρωμα γευσιγνωσίας, το οποίο έχει επιλεχθεί από τον Άγγελο Λάντο σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon.