Γαστριμαργικός φετιχισμός στο Παγκράτι
Εδώ και 20 χρόνια, η πολυβραβευμένη και διάσημη Σπονδή, μας υποδέχεται με πιάτα γεμάτα εκλεκτά υλικά, πολλή φαντασία και εικαστικότητα. H Σπονδή, όχι μόνο βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου σύμφωνα με τη La Liste, αλλά είναι το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα. Είναι επίσης το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που βραβεύτηκε, όχι με ένα, αλλά δύο αστέρια Michelin.ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
23 Απριλίου 2018
Ζωγραφική στο πιάτο θυμίζουν πολλά από τα φημισμένα sos του μενού του. Η κουζίνα ακροβατεί ανάμεσα στις κουζίνες του κόσμου: γαλλικές βάσεις, μεσογειακά υλικά, εξωτικές λεπτομέρειες και η δημιουργική έμπνευση του σεφ Άγγελου Λάντου, συνθέτουν ένα restaurant με μοναδικό dna.