Εύκολο cheesecake με Philadelphia και μπισκότα Oreo
DOC TV
8 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 120° C. Χτυπάμε στο μπλέντερ 15 μπισκότα να τριφτούν καλά. Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα των μπισκότων σε ταψί 16x12 εκ.
Χτυπάμε καλά στο μίξερ το Philadelphia με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος με τον χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε στο μείγμα διαδοχικά τα αυγά.
Χονδροσπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα, εκτός από μερικά που κρατάμε στην άκρη. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψάκι και πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα. Ψήνουμε για μία ώρα περίπου. Αφού κρυώσει, σε θερμοκρασία δωματίου, το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε.
εμφάνιση σχολίων