Εύκολη τάρτα που μπορούμε να φτιάξουμε σε ότι παραλλαγή θέλουμε
DOCTV.GR
13 Οκτωβρίου 2021
ΥΛΙΚΑ: Ένα φύλλο σφολιάτας, μισό κιλό μήλα πλυμένα και κομμένα σε φέτες χωρίς τα κουκούτσια, 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη, 1 κουτ. σούπας μέλι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι (προαιρετικά).
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβουμε τη σφολιάτα σε 6 κομμάτια και τα τοποθετούμε πάνω σε χαρτί ψησίματος, που έχουμε απλώσει σε ένα ταψί. Τρυπάμε καλά με ένα πιρούνι τη σφολιάτα σε όλη την επιφάνειά της. Βάζουμε τις φέτες μήλου στο κέντρο κάθε κομματιού, αφήνοντας περίπου 1 εκ. περιθώριο γύρω γύρω. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και βάζουμε αν θέλουμε ελάχιστο από το πιπέρι σε κάθε τάρτα. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς μέχρι οι άκρες από κάθε τάρτα να φουσκώσουν και να πάρουν ένα όμορφο χρυσό χρώμα. Ραντίζουμε με λίγο μέλι κάθε τάρτα και σερβίρουμε.
εμφάνιση σχολίων