Σοκολατένια μικρά κεκάκια για κάθε ώρα της ημέρας
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
26 Ιανουαρίου 2015
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Χτυπάμε καλά στο μίξερ τα αυγά με την πραλίνα φουντουκιού. Μόλις ενωθούν, ρίχνουμε το αλεύρι, μία-μία κουταλιά κάθε φορά, συνεχίζοντας το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ατομικές θήκες σιλικόνης ή σε αντικολλητικό ταψάκι για μάφιν (για πιο εύκολο σερβίρισμα, καλύτερα να ντύσουμε το ταψάκι με ειδικά χαρτάκια για μάφιν -τα βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ). Σε κάθε θήκη βάζουμε μόνο από μία μεγάλη κουταλιά της σούπας, για να μη χυθεί όταν φουσκώσει. Ψήνουμε τα μάφιν για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και απολαμβάνουμε με τον καφέ, το τσάι μας ή σκέτα.
εμφάνιση σχολίων