DOCTV.GR | UNSPLASH
8 Δεκεμβρίου 2022
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε τα παντζάρια και την γλυκοπατάτα μαζί με τα καρότα, το κρεμμύδι και το σέλερι. Προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το πιπέρι. Πολτοποιούμε τα λαχανικά μέσα στην κατσαρόλα με το ειδικό μηχάνημα και κάνουμε την σούπα μας βελουτέ. Σερβίρουμε σε 2 μπολ και γαρνίρουμε με 1 κ.σ. γιαούρτι καρύδας στην κάθε μία. Σπάμε πάνω από το γιαούρτι 4-5τεμ. φρέσκα καρύδια, τρίβουμε λίγο τζίντζερ, ξύσμα από λεμόνι και πορτοκάλι και γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκου δυόσμου.
Διαβάστε επίσης:
Κολοκυθόσουπα βελουτέ
Καλοκαιρινό ριζότο με κολοκυθοανθούς
Δροσερή σαλάτα με κριθαράκι, γαρίδες, πιπεριές, ντοματίνια
εμφάνιση σχολίων