Χωρίς ζάχαρη ή ζωική πρωτεΐνη, η πιο υγιεινή μους που έγινε ποτέ
Την λες και light, την λες και vegan. Μα το κυριότερο: την λες νόστιμη. Μια πανεύκολη μους, δανική για όσους προσέχουν την διατροφή τους, που χρειάζεται μόνο ένα μπλέντερ και 5 λεπτά προετοιμασίας.ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
27 Φεβρουαρίου 2019
ΥΛΙΚΑ: 3 ώριμα, μαλακά αβοκάντο, 1/3 φλ. άγλυκο κακάο σε σκόνη, 2/3 φλ. μέλι ανθέων, ½ φλ. γάλα καρύδας (από το παχύρευστο, όχι το υγρό), 1 κουτ. γλ. εκχύλισμα αμυγδάλου ή βανίλιας, λίγο αλάτι (στη μύτη του κουταλιού). Προαιρετικά, λίγη τριμμένη κουβερτούρα για γαρνίρισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβουμε τα αβοκάντο σε κομμάτια. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για μισό λεπτό. Προσθέτουμε το μέλι, το κακάο, το εκχύλισμα, το αλάτι και το γάλα καρύδας. Χτυπάμε μέχρι να γίνει βελούδινη η μους και να μην υπάρχουν κομματάκια. Σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια και αν θέλουμε, γαρνίρουμε με τριμμένη σοκολάτα. Την αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο και απολαμβάνουμε.
εμφάνιση σχολίων