Με ελάχιστα υλικά, χωρίς μίξερ, λιπαρά και ζάχαρες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
12 Ιουνίου 2017
Αυτή η συνταγή είναι ο παράδεισος για όσους θέλουν το γλυκάκι τους χωρίς πολύ κόπο, αλλά προσέχουν και τη γραμμή τους. Θέλει μόνο 10 λεπτά προετοιμασία και δεν χρειάζεται ούτε μίξερ. TIP: Η συνταγή είναι για μία δόση αλλά συνήθως τη φτιάχνουμε διπλή.
ΥΛΙΚΑ: 50 γρ. μέλι, 4 αυγά, 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με 10% λιπαρά, 1 βανίλια, 1 κουτ. σουπ γεμάτη. κορν φλάουρ.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ: Μέλι ή τρούφα ή κομματάκια σοκολάτας ή γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Μέσα σε μπολ χτυπάμε λίγο τα αυγά με αυγογδάρτη. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν. Αδειάζουμε το μείγμα μέσα σε στρογγυλή φόρμα ή σε τσέρκι. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Δεν περιμένουμε να πάρει χρώμα το γλυκό μας. Όταν κρυώσει το σερβίρουμε με τη γαρνιτούρα της αρεσκείας μας.
εμφάνιση σχολίων