Η αγαπημένη και θρεπτική λιχουδιά, που φτιάχνεται σε 2 λεπτά
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
30 Μαΐου 2016
ΥΛΙΚΑ: 200 γρ. φυστίκα αράπικα, 3 κουτ. σουπ. λάδι, ½ κουτ. γλ. αλάτι, ½ κουτ. γλ. ζάχαρη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Απλώνουμε τα φυστίκια σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και τα καβουρντίζουμε στο φούρνο, στους 120 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο. Τα βάζουμε το μούλτι και χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν καλά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει υφή πάστας. Αν κρίνουμε από την υφή ότι χρειάζεται, προσθέτουμε ελάχιστο λαδάκι. Τοποθετούμε το φυστικοβούτυρο σε γυάλινο βάζο που κλείνει καλά. Το κρατάμε σε στεγνό και δροσερό μέρος.
εμφάνιση σχολίων