Καβατζώστε φρέσκο χυμό λεμονιού, προλαβαίνετε
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
17 Ιουνίου 2014
ΟΔΗΓΙΕΣ: Αγοράζουμε παραπάνω λεμόνια κάθε φορά που πάμε λαϊκή. Τα στίβουμε και φυλάμε τον χυμό στις παγοθήκες. Βγάζουμε όσο χρειαζόμαστε κάθε φορά και χρησιμοποιούμε κατευθείαν στο φαγητό/ποτό μας ή το αφήνουμε πρώτα να ξεπαγώσει σε ένα ποτηράκι.
ΤIP: Για να βγάλουν τα λεμόνια μας, πιο εύκολα, περισσότερο χυμό, πρώτα τα πιέζουμε κυλώντας τα στον πάγκο εργασίας.
εμφάνιση σχολίων