Κόβουμε 20 ντοματάκια με τη μία και διαχωρίζουμε τα μέρη του αυγού
DOC TV
5 Ιουνίου 2014
Για να διαχωρίσουμε τον κρόκο του αυγού από το ασπράδι, ο πιο απλός τρόπος είναι η μέθοδος του μπουκαλιού. Χρειαζόμαστε δύο μπολ, ένα μικρό άδειο πλαστικό μπουκάλι νερού και όσα αυγά θέλουμε.
Για να κόψουμε 20 ντοματάκια με τη μία, χρειαζόμαστε μόνο δύο μικρά ρηχά πιάτα, ένα μεγάλο οδοντωτό μαχαίρι και τα πλυμένα ντοματάκια μας. Σε 5 δευτερόλεπτα, καθαρίσαμε.
Πηγή: Handimania
εμφάνιση σχολίων