Το πράσινο σπαγγέτι, εύκολα και γρήγορα
ΥΛΙΚΑ: 100 γραμ. ρόκα 10 φύλλα βασιλικού 50 γραμ. κουκουνάρι 100 γραμ. παρμεζάνα 100 ml ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 300 γραμ. ζυμαρικάDOCTV.GR | PHOTO: PEXELS
17 Σεπτεμβρίου 2020
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάτε στο μπλέντερ τη ρόκα, το βασιλικό, τα κουκουνάρια, τα 50 γραμμ. παρμεζάνα, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Αλατίζετε, προσθέτετε και λίγο νερό αν χρειάζεται. Τοποθετείτε το πέστο στο ψυγείο για 1 ώρα. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente και τα στραγγίζετε. Ανακατεύετε με το πέστο και πασπαλίζετε με έξτρα παρμεζάνα.
εμφάνιση σχολίων