Το αθηναϊκό Μama Roux κατεβαίνει στο νότο με καπνισμένες κάννες
DOC TV
15 Οκτωβρίου 2015
«Low & slow barbecue». Οι καπνισμένες γεύσεις του αμερικανικού νότου εξαπλώνονται και στα νότια των Αθηνών. Το Mama Roux της Αιόλου αποκτάει ένα αντίστοιχο στη Γλυφάδα και κρατάει την πολυεθνική του αλλά ενισχύεται με τεχνικές των νότιων πολιτειών των ΗΠΑ.
Κάπνισμα σε χαμηλή θερμοκρασία για ώρες και μόνο έμμεση επαφή με τη φωτιά στο ειδικά διαμορφωμένο καπνιστήριο για το καλύτερο, ψαχνό κομμάτι από Black Angus.
Τα σιγοψημένα κρέατα του σεφ Βασίλη Σπόρου συνοδεύονται από το all day cafe και το μπαρ που συνεχίζει να πειραματίζεται με cocktails, εμπνευσμένα από τον κόσμο, αλλά και τον νότο -δοκιμάστε το κλασικό Sazerac, δηλαδή rye whiskey και αψέντι.
Το παραδοσιακό Κυριακάτικο brunch της Αιόλου, ξεκίνησε και στο Mama Roux South, στο οποίο καλύτερα να κάνετε κράτηση.