1
1
σχόλια
170
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ

Οι συντάκτες του CNN ψηφίζουν Ζάκυνθο, Χανιά και Λευκάδα

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
31 Μαΐου 2013

Λίγη διαφήμιση για τις παραλίες μας δε θα ήταν κι άσχημη. Η λίστα των συντακτών του CNN μάς έρχεται κουτί, καθώς εντάσσει 4 ελληνικές παραλίες στη λίστα με τις 100 καλύτερες του κόσμου, ανάμεσά τους οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα (24η θέση), το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο (32η), ο Μπάλος στα Χανιά (35η) αλλά και τα Φαλάσαρνα (100ή) επίσης στα Χανιά.

Δείτε εδώ τo βίντεο του DOC TV γυρισμένο στα Φαλάσαρνα της Κρήτης


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καλύτερη παραλία στον κόσμο είναι η Γκράντε Άνσε που βρίσκεται στις Σεϊχέλλες. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Παραλία του Λαγού, στο ιταλικό νησί Λαμπεντούσα.

Τον κατάλογο συνέταξε το CNN βασιζόμενο σε εμπειρίες αναγνωστών, συναδέλφων και φίλων που έχουν ταξιδέψει πολύ, αλλά και σε στοιχεία που έψαξαν και ανέλυσαν οι συντάκτες του.

Το CNN διοργανώνει ψηφοφορία και μέσω Facebook για τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Στην ήδη υπάρχουσα λίστα, όπως διαμορφώνεται μέχρι τώρα, περιλαμβάνονται πολλές ελληνικές, ενώ οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν επίσης τις παραλίες που επιθυμούν. Άλλος για Ελαφόνησο;

εμφάνιση σχολίων