DOCTV.GR | UNSPLASH
5 Ιανουαρίου 2024
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σωτάρω το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα, το φασκόμηλο για λίγο. Σβήνω με το κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί, προσθέτω το ζωμό. Αφήνω να σιγοβράσουν τα υλικά και προς το τέλος προσθέτω τα βρασμένα κάστανα. Όταν είναι έτοιμα, αποσύρω από τη φωτιά και περνάω από το μούλτι τα υλικά να πολτοποιηθούν. Κατόπιν επαναφέρω τον πουρέ αυτόν στην κατσαρόλα και αφήνω να πάρει μια βράση με τον εναπομείναντα ζωμό. Αλατοπιπερώνω. Σερβίρεται ζεστή.
Υ.Γ. επειδή το φασκόμηλο έχει πολύ έντονο άρωμα, μην χρησιμοποιήσετε πολλά φύλλα, γιατί θα υπερσκιάσουν τη γεύση των υπόλοιπων υλικών!
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Πορτοκαλόπιτα σε 2 εκδοχές
Κολοκυθόσουπα βελουτέ
ΣΥΝΤΑΓΗ: Τσακιστές πατάτες φούρνου
εμφάνιση σχολίων