Το Pere και το Ubu. Στα δύο αδέλφια του Νότου το menu θυμίζει Los Angeles και οι Τετάρτες τα Σάββατα
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
21 Οκτωβρίου 2016
Η Γλυφάδα είναι άλλος πλανήτης για τους Αθηναίους, και το Pere Ubu ένα από τα στέκια που δικαιώνουν τη φήμη της.
Το Pere Ubu δεν είναι ένα αλλά δύο αδερφικά μαγαζιά, και παρ'όλο που «χωρίστηκε» ο χώρος στην ουσία μπορείς να παραγγείλεις ποτά στο Ubu και να φας στο Pere, και αντίστροφα, «μια οικογένεια είμαστε» που λένε.
Το Pere ειδικεύεται στα κοκτέιλ ενώ το Ubu στο φαγητό, με κύριο μέλημά του το “burger bar”. Είναι ένας all day χώρος με μενού στο οποίο ανακαλύπτεις τις δικές σου πρώτες ύλες χωρίς γλουτένη ή ζάχαρη, με χυμούς και βιολογικά, και με πετρόφουρνους που φρεσκοψήνουν το δικό τους ψωμάκι και ότι άλλο σχετικό.
Το Pere από την άλλη υπόσχεται να μας φτιάξει κλασικά κοκτείλ αλλά και ότι πιο νέο κυκλοφορεί στα μπαρ του κόσμου. Όπως το